Vertoont uw hond probleemgedrag?

Zoekt u een puppycoach om gedragsproblemen
te voorkomen?

Even voorstellen

Hondenspecialist Arnoud Busscher gedragstherapeut voor honden, puppycoach en docent opleiding Hondenspecialist

Mijn naam is Arnoud Busscher. Ik ben een gediplomeerde en ervaren Hondenspecialist. Een Hondenspecialist is behalve hondengedragstherapeut tevens puppycoach. Dagelijks adviseer ik hondenbezitters hoe zij het probleemgedrag van hun hond kunnen ombuigen naar gewenst gedrag en begeleid ik mensen tijdens de opvoeding van de pup om gedragsproblemen te voorkomen. 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten en Professional member van de I.A.C.P.
(International Association of Canine Professionals). 

Ik heb inmiddels twee boeken geschreven; Red mijn Baas en Mensentaalknop uit Hondentaalknop aan

In November van 2017 gaat het nieuwe seizoen van de opleiding tot Hondenspecialist van start. Ik ben de docent van deze opleiding. Meer informatie vindt u op www.opleidinghondengedragstherapeut.nl 


Gedragstherapie

In de dagelijkse omgang met honden en hun eigenaren stel ik helaas vast dat de huidige standaard hondentrainingen in de meeste gevallen niet voldoende te bieden hebben voor mensen die in het bezit zijn van een probleemhond. Zij blijven met het gedragsprobleem zitten met alle gevolgen van dien.

De aard van de gedragsproblemen bij honden die ik tijdens mijn werk tegenkom zijn uiteenlopend van agressief gedrag, niet alleen thuis kunnen zijn, onzindelijkheid tot ongehoorzaamheid. In een consult bij u thuis bespreek ik, neen gedegen en uitgebreide analyse, een doelgerichte een doelgerichte gedragstherapie die het gedrag van uw hond zal verbeteren. Lees hier verder > consult 


Puppycursus

Naast het analyseren en oplossen van probleemgedrag bij honden, houd ik mij dagelijks bezig met het begeleiden van mensen die in het bezit zijn van een pup. Ik doe dit niet met het geven van een gewone puppy-training, maar met een puppycursus geheel privé. Kortom; ik ben uw puppycoach!
Het doel van deze cursus is dat men met de pup een goede start maakt en op deze manier het ontstaan van probleemgedrag voorkomt. De eerste les is bij u thuis, de praktijklessen zijn naar keuze in Amsterdam of in Almere. Lees hier > puppycursus.

Voor het aanvragen van puppycursus een consult voor het gedragsprobleem van uw hond, het volgen van de puppycursus of het verkrijgen van meer informatie kunt u het contactformulier op de site invullen en verzenden. 


 

 

Naar het contactformulier

      

      

Hondenspecialist Arnoud Busscher, lid van de Nederlandse Vereniging van Hondenspecialisten